Emaitzak: 8

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Irudi pertsonala (4)
Estos agentes desinfectantes pueden ser el calor (mediante el hervido de los útiles también obtenemos una desinfección eficaz, cuando estos útiles son susceptibles de ser hervidos sin presentar deterioro), determinados tipos de radiaciones (aparatos germicidas de ultravioletas) y agentes químicos: Agente desinfektatzaileak izan daitezke beroa (tresnak hondatzen ez badira, irakitea ere bai), erradiazio mota batzuk (ultramore bidezko aparatu germizidak) eta agente kimikoak:

Materiala: Elektroestetika

conjunto de procedimientos y prácticas destinado a impedir la colonización o destruir los gérmenes patógenos, en especial por medio de agentes químicos. kolonizazioa eragoztea edo germen patogenoak suntsitzea (bereziki agente kimikoen bidez) helburu duten metodo edo prozeduren multzoa.

Materiala: Elektroestetika

El fundamento de la decoloración es la pérdida de color de la melanina al oxidarse mediante agente químico, el agua oxigenada Ilea koloregabetzearen funtsa da agente kimiko baten (ur oxigenatuaren) bidez oxidatzearen ondorioz melanina kolorgetzea.

Materiala: Elektroestetika

La queratina es una proteína fibrosa, muy resistente frente a diversos agentes físicos y químicos, constituida por un gran número de aminoácidos ricos en azufre. Keratina zuntzezko proteina bat da; oso erresistentea da hainbat agente fisiko eta kimikoren aurrean, eta sufre asko duten aminoazido ugariz osatua dago.

Materiala: Elektroestetika

Kimika (1)
Son muchos los agentes biológicos y químicos que se han descubierto, desarrollado y utilizado en la industria farmacéutica. Farmazia-industrian, agente biologiko eta kimiko asko aurkitu, garatu eta erabili dira.

Materiala: Kimika-industriaren oinarrizko eragiketak

Animazio turistikoa (1)
lAtención inicial en lesiones por agentes químicos y biológicos. lHasierako arreta agente kimiko eta biologikoek eragindako lesioetan.

Materiala: Animazio turistikoa

Instalatze eta mantentze lanak (1)
Los más utilizados son los de acero inoxidable, tratándose de uno de los fregaderos más económicos y utilizados. Es muy fácil de limpiar y resistente, aunque no es inmune a los agentes químicos, soportando los golpes dependiendo del grosor de la chapa que suele estar comprendido entre los 0,7 a 1,2 mm la mayoría de un acero inoxidable AISI 304 18/10, utilizándose para su fabricación el sistema de monoestampado que permite hacerlos de una sola pieza, a partir de una única chapa, destacando la progresiva consecución por parte de la mayoría de los fabricantes de los 160-200 mm de profundidad. En contraposición, encontramos los fregaderos soldados, obtenidos mediante la unión de las diferentes piezas que conforman este elemento –cubeta y sobre. Ohikoenak altzairu herdoilgaitzezkoak dira, harraskarik merkeenetakoak baitira, besteak beste. Garbitzen errazak eta erresistentzia handikoak dira, baina agente kimikoek eragin egiten diete, eta kolpeak ere xaflaren lodieraren arabera jasaten dituzte ondo, 0,7-1,2 mm bitartekoak izaten baitira, gehienak 18/10 AISI 304 altzairu herdoilgaitzezkoak. Monoestanpazio-sistema erabiliz egiten dira altzairu herdoilgaitzezko harraskak, horrela pieza bakarrekoak lor baitaitezke, xafla bakarretik abiatuta; azpimarratzekoa da, bestalde, fabrikatzaile gehienak 160-200 mm-ko sakonerakoak egitera iritsi direla, apurka-apurka. Bestelakoak dira harraska soldatuak, higiene-ontzi hori osatzen duten piezak elkarri lotuz eginak (aska eta gaina, alegia).

Materiala: LANEKI_Itugintza.tmx

Ostalaritza eta turismoa (1)
Se define peligro como cualquier agente biológico, químico o físico presente en el alimento, o bien la condición en que éste se halla, que puede causar un efecto adverso para la salud. Arrisku esaten zaio elikagaietan dagoen edozein agente biologiko, kimiko edo fisikori, edota elikagaia dagoen egoerari, baldin eta osasunean ondorio kaltegarriak eragin baditzake.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx